본문 바로가기

Social issues

2018 보즐레 누보 와인 파티

더블클릭을 하시면 이미지를 수정할 수 있습니다

매년 11월 3째 목요일 보즐레부노 와인 시음회를 전 세계가 가진다.

The third Thursday in November of every year when the world is united by wine.
毎年11月の第3週木曜日,ワインで世界が一つになる日


'보졸레 누보'가 널리 알려지기 시작한 것은 1951년 11월13일부터다.

Beaujolais Nouveau became widely known on Nov. 13, 1951.

ボジョレ·ヌーボー"が広く知られるようになったのは1951年11月13日だ。



보즐레 누보란

프랑스 부르고뉴의 보졸레 지방에서 매년 그해 9월초에 수확한 포도를 4~6주 숙성시킨뒤

11월 셋째주 목요일부터 전세계 동시에 출시하는 와인을 말한다.


In Bojolais, Burgundy, France
Every year, grapes harvested in early September of the year, After 4 to 6 weeks of aging,

It is a wine that will be released all over the world on Thursday, the third week of November.



ボズレ·ヌーボー

フランス·ブルゴーニュのボジョレ地方で毎年同年9月初旬に収穫したブドウを4~6週間熟成させた後,

11月第3週の木曜日から世界同時発売のワインのことをいう。




와인과 함께 디너와 쇼를 동시에 즐긴다.

Enjoy dinner and shows with wine at the same time.

ワインと一緒にディナーとショーを楽しむ。



원래 와인은 1년 정도 숙성하면 더욱 맛이 좋으며 레드와인은 와인 셀러의 위에 화이트 와인은 아래에 보관한다.

々ワインは1年程度熟成すればよりおいしく,レッドワインはワインセラーの上にホワイトワインが下に保管する。

Wine is better when matured for about a year, red wine on top of the wine cellar White wine is stored below.

 

 

 

'Social issues ' 카테고리의 다른 글

일본 우주항공 2021  (6) 2018.12.06
모든 길은 긴자로 통한다.  (6) 2018.12.05
튀어야 산다/모리타 츠토무  (0) 2018.11.11
노견 홈센터  (0) 2018.11.10
Tokyo International Film Festival 2018  (6) 2018.11.05