일본 요리의 특징은 축소형이다.
Japan cuisine features a scaled-down version.
日本料理の特徴は、縮小版である。
아무리 많은 종류의 요리도 간단하게 줄인다.
No matter how many dishes easily reduced.
どんなに多くの料理でも簡単に減らす。
재료는 풍부하지만 하나의 그릇에 담는다.
The actual ingredients are plentiful dish is one.
実際の食材が豊富な料理でありますが1つの器に盛る。
샥스핀 해물 우동
Sharks ' Fins seafood Udon
ふかひれ海鮮うどん
돈까스 냉 라면
Tonkatsu cold ramen
とんかつ冷ラーメン
복숭아 소스와 샐러드
Peach sauce and salad
桃のソースとサラダ
포도 한천
Grape agar
グレープ寒天
크림 녹차 푸딩
Cream green tea pudding
クリーム緑茶プリン