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Japanese Food

양보다 질

일본 요리의 특징은 축소형이다.

Japan cuisine  features  a  scaled-down  version.

日本料理の特徴は、縮小版である。

아무리 많은 종류의 요리도 간단하게 줄인다.

No  matter  how  many  dishes  easily  reduced.

どんなに多くの料理でも簡単に減らす。

 

재료는 풍부하지만 하나의 그릇에 담는다.

The  actual  ingredients  are  plentiful  dish  is  one.

実際の食材が豊富な料理でありますが1つの器に盛る。

 

 

샥스핀 해물 우동
Sharks ' Fins seafood  Udon
ふかひれ海鮮うどん

 

 

돈까스 냉 라면

Tonkatsu  cold  ramen
とんかつラーメン

 

복숭아 소스와 샐러드
Peach  sauce  and  salad
桃のソースサラダ

 


포도 한천
Grape agar
グレープ寒天

 


크림 녹차 푸딩
Cream  green  tea  pudding

クリーム緑茶プリン


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