몰타는 언제 어디서든지 가까이 바다를 볼 수 있는 장점이 있다.
굳이 바다를 찾아 나서지 않아도 된다는 점이 신기하다.
어디를 가도 바다를 쉽게 보고 가까이서 본다.
야자수 나무가 있는가 하면 선인장도 쉽게 본다.
그런데 몰타에 선인장 요리가 있다고 한다.
몰타에서 선인장으로 요리하는 것에 대해 생각해 본 적이 있나?
1. 컷 만들기
우선 번화한 도로에서 멀리 떨어진 시골에서 건강한 선인장을 찾자.
식물의 나머지 부분보다 훨씬 밝은 녹색이어야 하는 어린 잎을 찾자.
모든 선인장에 신선한 어린 잎이 있는 것은 아니다.
필요한 만큼 자르고 5개는 한 끼 식사에 적당하며 집으로 조심스럽게 가져오자.
잎에는 쉽게 볼 수 있는 작은 가시 송이가 있지만
잎 전체에는 거의 보이지 않는 작은 가시가 있다.
조심해야 한다. 가시
2. 청소
매우 날카로운 칼, 포크, 도마, 그릇 두 개를 준비한다.
한 그릇에 물을 채우고 선인장 잎을 떨어뜨린다.
포크를 사용하여 선인장 잎을 보드에 놓고 칼을 사용하여
양쪽의 모든 가시를 긁어낸다.
(선인장 잎의 둥근 가장자리를 얇게 잘라서 삶을 편하게 만든다.)
남은 빈 그릇에 가시와 부스러기를 비운다.
깨끗한 잎사귀를 물에 떨어뜨리고 다른 잎사귀로 교환.
3. 냉장 보관
모든 잎이 깨끗해지면 비닐 봉지에 넣고
준비 과정의 일부로 냉장고에 밤새 둔다.
그 동안 토마토, 양파, 신선한 고수 잎,
부드러운 ġbejna 치즈를 준비해 샐러드를 준비한다.
4. 썰고 끓이기
잎을 냉장고에 밤새 두었다면 잘게 썬다.
그런 다음 몇 인치의 물이 담긴 냄비에 떨어 뜨린다.
그 위에 소금 한 티스푼을 뿌린다.
냄비를 덮는다.
그런 다음 덩어리가 더 밝은 녹색으로 변할 때까지 아주 약한 불로 끓인다.
(더 센 불에서 익히면 선인장의 점액/점액이 모든 것을 망칠 수 있다)
덩어리의 색이 변하면 냄비 뚜껑을 열고 약 10분 동안 부드럽게 끓인다.
그런 다음 물기를 빼고 몇 분 동안 물이 떨어지도록 두자.
대부분 헹구지 않아도 된다.
5. 샐러드 던지기
두 개의 토마토, 양파, 신선한 고수를 잘게 썬다.
멕시코 치즈가 없기 때문에 대신 부드러운 ġbejna를 사용하자.
그런 다음 모든 것을 선인장 잎과 함께 섞으면 샐러드가 완성된다.
6. 말티즈 터치로
몰타에서 이 노팔 샐러드를 즐기는 가장 좋은 방법은
토마토 쿤세르바를 곁들인 구운 몰타 빵에
펴 바르고 아직 따뜻할 때 먹는 것이다.
완전히 새로운 요리의 즐거움을 실험하고, 탐닉하고, 잠금 해제하자.
너무 많은 사람들에게 말하지 마세요.
그렇지 않으면 이 멋진 자원이 곧 몰타에서 사라진다는 점이다.
무슨 맛인지 모르지만 이런 요리법도 있다고 한다.
선인장 즐비하다. 배고프면 따서 먹나?
Ever Thought About Cooking With Cactus In Malta?
1. Making the Cut
To start with, find a healthy cactus in the countryside, preferably away from a busy road.
Look out for any young leaves, which should be a much lighter green
than the rest of the plant. Not all cacti will have fresh young leaves.
Cut as many as you need; five should be good for one meal, and bring them home – carefully.
Be warned that although the leaves have little thorn clusters
which you can see easily, there are smaller thorns all across the leaf which are nearly invisible.
No touchy,
2. The Clean-Up
Grab a very sharp knife, a fork, a chopping board and two bowls.
Fill one bowl with water and drop the cactus leaves in it.
Use the fork to hold a cactus leaf down on the board and the knife to scrape off
all the thorns on both sides.
(Also cut off a thin slice off the round edges of the cactus leaf to make your life easier.)
Empty the thorns and shavings into the remaining empty bowl.
Drop the clean leaf into the water and exchange for another leaf.
3. The Chill-Out
Once all the leaves are clean, put them in a plastic bag and leave them
in the fridge overnight as part of the preparation.
In the meantime, be sure you have tomatoes, onions, fresh coriander
leaves and soft ġbejna cheese for the salad to come.
4. The Chop and Boil
Once the leaves have been left in the fridge overnight, chop them into fine chunks.
Then drop them in a pot with just a couple of inches of water.
Sprinkle a teaspoon of salt over them.
Cover the pot.
Then boil them on a very light flame until the chunks change colour
into an even lighter green. (If you cook them on a higher flame,
the mucus/goo of the cactus may ruin everything)
Once the chunks have changed colour,
take the top of the pot off and let them simmer gently for about ten minutes.
Then drain them and leave them to drip for a few minutes. I did not rinse them
5. Tossing the Salad
Finely chop a couple of tomatoes, onions and some fresh coriander.
Since we do not have Mexican cheese, use soft ġbejna instead.
Then mix everything together
with the cactus leaves and congratulations, your salad is complete!
6. With a Maltese Touch
The best way to enjoy this nopal salad in Malta is, in my opinion,
spread over some toasted Maltese bread with tomato kunserva,
and eaten while it is still warm. Try it with any fish from a can,
just like nanna made it, to reach its full fusion potential!
Experiment, indulge and unlock a whole new world of culinary delight.
Just don’t tell too many people or this wonderful resource
will soon go the way in Malta
マルタでサボテンを使った料理を考えたことはありますか?
1.カットする
まず、交通量の多い道路から離れた田舎で健康なサボテンを探します。
植物の残りの部分よりもはるかに明るい緑である必要がある若い葉を探します.
すべてのサボテンが新鮮な若い葉を持っているわけではありません。
必要なだけカットします。
5 つは完全な食事に適しており、慎重に家に持ち帰ります。
葉には簡単に見える小さなトゲの塊がありますが、
葉全体に小さな、かろうじて見えるトゲがあります。
触れることなく、
2. クリーニング
非常によく切れるナイフ、フォーク、まな板、2 つのボウルを用意します。
ボウルに水を入れ、サボテンの葉を数枚落とします。
フォークを使ってサボテンの葉をボードに置き、
ナイフを使って両側のとげをすべてこすり落とします。
(サボテンの葉の丸みを帯びたエッジをスライスすることで、生活が楽になります。)
とげや破片の残りの空のボウルを空にします。
きれいな葉を水に落として、別のものと交換してください.
3.落ち着く
すべての葉がきれいになったら、準備プロセスの一環として、
ビニール袋に入れ、冷蔵庫に一晩置きます.
その間に、トマト、タマネギ、新鮮なコリアンダーの葉、
柔らかいイベニャ チーズを用意してサラダを準備します。
4. 切って茹でる
一晩冷蔵庫に入れておいた葉はみじん切りにします。
次に、数インチの水を入れた鍋に入れます。
その上に小さじ1杯の塩をふりかけます。
ふた鍋。
次に、塊が明るい緑色になるまで、
非常に弱火で煮ます。
高温で調理すると、サボテンの粘液ですべてが台無しになります)
塊の色が変わったら、鍋のふたを取り、弱火で10分ほど煮る。
次に、水を切り、数分間水が滴るのを待ちます。それらを洗い流さなかった.
5.サラダトス
トマト2個、タマネギ、コリアンダーを細かく刻む。
メキシカンチーズは使わないので、
代わりに柔らかいジェベニャを使用してください。
次に、すべてをサボテンの葉と混ぜ合わせて祝います。サラダ完成。
6. マルタのタッチ
マルタでこのノパル サラダを楽しむ最良の方法は、
トーストしたマルタのパンにトマトのクンセルバを塗って
温かいうちに食べることです。ナンナが作ったように、
缶の中のすべての魚を使って完全な融合の可能性に到達してください。
まったく新しい料理の楽しみを試して、
楽しんで、ロックを解除してください,
あまり人に教えないでください。そうでなければ、
この素晴らしい資源はマルタからすぐに渡されます。
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