도쿄에 있는 큐슈 지방 호텔 레스토랑
in Tokyo restaurant in a Kyushu district hotel
東京にある九州地方ホテルのレストラン
생수, 달걀 모두 고객에게 서비스한다.
Mineral water and eggs are all served to customers.
ミネラルウォーター、卵すべてを、お客にサービスする。
화롯불에 고기나 생선을 굽는다.
Baked meat or fish on a brazier.
火鉢の火に肉や魚を焼く。
Take off 서비스 커피도 주는 레스토랑
restaurant that serves coffee with Take off service
Take offサービスのコーヒーもくれるレストラン
단순한 것 같지만 고객을 생각하는 레스토랑 손님이 많다.
The restaurant that looks simple but thinks about customers. they have a lot of customers.
単純したようだが、お客様のことを考えているレストランお客さんが多い。
'Japanese Food ' 카테고리의 다른 글
숯불 스테이크 (4) | 2018.09.26 |
---|---|
다이치 호텔 경식 (0) | 2018.07.22 |
싱가폴 점보 레스토랑 (5) | 2018.07.10 |
오모테산도 우카이테 (0) | 2018.07.01 |
요리 잘하는 여성 (8) | 2018.06.27 |