본문 바로가기

Japanese Food

눈요기


더블클릭을 하시면 이미지를 수정할 수 있습니다

가니 도라쿠는 간사이, 간토우, 오카야먀, 히로시마, 마츠야마 등 각지의 게 요리 전문점이며 오사카 도톰보리가 본사다.

도쿄 역시 여러 지점이 있으며 게 요리로 맛을 내는 것과 간판에 커다란 게를 전시하는 것이 특징이다.




Kani Dōraku is a Japanese restaurant chain that specialises in crustaceans and other seafood. The restaurants are known for their traditional appearance and the large, mechanical, red crab that moves above the main entrance。


かに道楽(かにどうらく)は、関西・関東・浜松・岡山・広島・松山の各地域にあるかに料理の専門店。主な運営会社は、JRI株式会社かに道楽(登記上は株式会社かに道楽)で、本社は大阪府大阪市中央区西心斎橋2-9-16にある。各店舗の目印は店頭に掲げられた巨大な動くかに看板。

가격은 비교적 높은 편이나 맛은 좋은 곳이다.

The price is relatively high and the taste is good.

価格は比較的高い、味は良いところである。

돈부리는 일본의 밥이나 우동 위에 여러 종류의 음식을 올려 먹는 것을 말하고 깊은 도자기에 먹는 것을 말한다. 생선, 육류 무엇이든지 가능하다. 하나의 그릇에 음식을 넣으므로 편리한 일본 생활의 일종을 볼 수 있다.



The rice bowl is an abbreviation of tableware such as pottery or porcelain which is thick and deep, which is used for rice bowls (such as food and noodles) in Japan. Bowl Bowl.

丼(どんぶり)は、日本などで丼物(飯や麺類など)に使用する、厚手で深さのある陶器または磁器などの食器の略称。丼鉢 (どんぶりばち)のこと。

음식이나 과자는 예쁘게 잘 만들어야 한다.

Food and sweets should make pretty well.

食べ物やお菓子はかなりよく作るべき.

음식이나 과자는 예쁘게 잘 만들어야 한다.2

Food and sweets should make pretty well.

食べ物やお菓子はかなりよく作るべき.

싱싱한 딸기

Fresh strawberries

新鮮なイチゴ

'Japanese Food ' 카테고리의 다른 글

포장 기술  (4) 2017.06.12
손님 접대  (4) 2017.06.08
오차즈케  (0) 2017.05.21
오모테산도 우카이테  (0) 2017.05.20
토라야  (0) 2017.05.14