세계 어디를 가도 피자. 파스타는 쉽게 접한다.
너무나 쉽게 먹고 만들고 그리고 익숙한 음식이다.
모두가 이태리에서 왔다고 하지만
피자의 어원에 대해서는... "피자"라는 단어는
플랫브레드를 의미하는
라틴어 pinsa에서 유래한 것으로 생각된다
전설에 따르면 로마 군인들은 로마가 점령한 팔레스타인에
주둔하면서 유대인 Matzoth를 맛보고 고국으로 돌아온 후
비슷한 음식을 개발했다고 한다.
그러나 최근 고고학적 발견으로 베네토 지역에서 보존된
청동기 시대 피자가 발견되었다.
중세 시대에 이르러 이러한 초기 피자는
더욱 현대적인 모양과 맛을 갖기 시작했다.
당시 농민들은 손에 넣을 수 있는 몇 안되는 재료를 사용하여
현대식 피자 반죽을 만들고 그 위에 올리브 오일과 허브를 얹었다.
인도 물소의 도입은 모짜렐라 치즈 생산으로 피자에 또 다른 차원을 부여했다.
오늘날에도 이탈리아 피자에 신선한 모짜렐라 디 버팔로를 사용하는 것은
대체될 수 없다. 다른 치즈가 피자에 등장했지만(보통 신선한 모짜렐라와 함께),
이탈리아 피자 가게는 많은 미국 피자에
사용되는 건조된 조각 형태를 사용하지 않는다.
인기 있는 피자 마르게리타는 1889년 나폴리의 피자리아 브랜디를
방문한 이탈리아 여왕 마르게리타의 이름에서 유래되었다.
그날 근무한 피자이올로(피자 제작자) 라파엘레 에스포지토(Rafaele Esposito)는
새로운 이탈리아 국기의 세 가지 색상이 포함된 여왕을 위한 피자를 만들었다.
빨간색 토마토, 흰색 모짜렐라, 신선한 녹색 바질은
여왕과 전 세계에 큰 인기를 끌었다.
나폴리 스타일 피자는 이제 이탈리아 전역에 퍼졌고
각 지역은 신선한 현지 재료를 사용하는
이탈리아 요리 규칙을 기반으로 자체 버전을 디자인하기 시작했다.
이탈리아 파스타의 역사와 파스타에 대해 알아야 할 모든 것!
또는 이탈리아 음식을 좋아한다고 말할 수 있는 것도 없고,
파스타처럼 이탈리아 음식을 좋아한다고 말할 것도 없다.
파스타는 이탈리아 음식 역사에서 없어서는 안될 부분이다.
이탈리아인들은 어디로 이민하든지 파스타를 가져왔고,
오늘날에는 파스타가 세계 각국의 요리의 필수품으로 간주될 수 있다.
꽤 최근의 역사를 가지고 있는 피자나 토마토 소스와 같은
다른 이탈리아 유비쿼터스 제품과는 달리 파스타의 역사는
훨씬 더 오래되어 수천 년은 아니더라도 수백 년 전으로 거슬러 올라간다.
이 요리의 길고 복잡한 역사를 풀기 위해서는
그 기원과 이를 둘러싼 몇 가지 신화를 살펴봐야 한다.
이탈리아 파스타의 역사에 대해 더 자세히 알아보자!
1300년대에는 건조 파스타가 영양가가 높고
길어서 장거리 항해에 이상적이었다.
파스타는 100년 후 발견 항해를 통해 전 세계를 돌았다.
그 무렵에는 다양한 모양의 파스타가 등장했고
새로운 기술로 인해 파스타를 더 쉽게 만들 수 있었다.
이러한 혁신을 통해 파스타는 진정한 이탈리아 생활의 일부가 되었다.
그러나 파스타 역사상 다음의 큰 발전은
파스타가 토마토를 만난 19세기에 이르러서야 이루어졌다.
신대륙에서 토마토가 발견된 직후 토마토가 유럽으로 돌아왔지만,
식물이 먹을 수 있는 것으로 간주되기까지는 오랜 시간이 걸렸다.
실제로 토마토는 가짓과에 속하며, 토마토에 독성이 있다는 소문은
19세기 중반까지 유럽 일부 지역과 그 식민지에서 계속되었다
따라서 1839년이 되어서야 토마토를 사용한 최초의 파스타 조리법이 기록되었다.
그러나 얼마 지나지 않아 특히 이탈리아 남부에서는 토마토가 인기를 끌었다.
물론 나머지는 맛있는 역사다.
피자. 파스타가 전세계 자리잡고 각국마다 퓨전처럼 맛이 다르지만
매우 만들기 쉽고 먹기 쉬운 이유라고 생각된다.
일본 니신에서 만든 컵라면과 라면이 세계적 라면으로 성공하였듯이
모든 나라에서는 스파게티, 피자를 즐긴다. 나라마다 조금 다른 맛이
있지만 피자는 미국이 더 발달했고 스파게티는 프랑스가 더 맛있다.
So, about the origin of pizza… The word “pizza” is thought to have come
from the Latin word pinsa, meaning flatbread
(although there is much debate about the origin of the word).
A legend suggests that Roman soldiers gained a taste for Jewish Matzoth
while stationed in Roman-occupied Palestine and developed a similar food
after returning home. However, a recent archeological discovery has found
a preserved Bronze Age pizza in the Veneto region.
By the Middle Ages, these early pizzas started to take on a more modern look and taste.
The peasantry of the time used what few ingredients they could get their hands
on to produce the modern pizza dough and topped it with olive oil and herbs.
The introduction of the Indian Water Buffalo gave pizza another dimension
with the production of mozzarella cheese. Even today,
the use of fresh mozzarella di buffalo in Italian pizza cannot be substituted.
While other cheeses have made their way
onto pizza (usually in conjunction with fresh mozzarella),
no Italian Pizzeria would ever use the dried
shredded type used on so many American pizzas.
The popular pizza Margherita owes its name to Italy’s Queen Margherita who
in 1889 visited the Pizzeria Brandi in Naples. The Pizzaiolo (pizza maker)
on duty that day, Rafaele Esposito created a pizza for the Queen that contained
the three colors of the new Italian flag. The red of tomato, white of the mozzarella,
and fresh green basil, was a hit with the Queen and the rest of the world.
Neapolitan style pizza had now spread throughout Italy and each region started
designing its own versions based on the Italian culinary rule of fresh, local ingredients.
The history of pasta in Italy and all you need to know about pasta!
or Nothing says Italy like its food, and nothing says Italian food like pasta.
Pasta is an integral part of Italy’s food history. Wherever Italians immigrated
they have brought their pasta along, so much so today
it can be considered a staple of international cuisine.
Unlike other ubiquitous Italian products like pizza and tomato sauce,
which have a fairly recent history, pasta may have a much older pedigree,
going back hundreds -if not thousands- of years.
Unraveling the long and often complex history of this dish we have to look
at its origins and some of the myths surrounding it.
Let’s get deeper into the history of Pasta in Italy!
By the 1300s dried pasta was very popular for its nutrition and long shelf life,
making it ideal for long ship voyages. Pasta made it around the globe during
the voyages of discovery a century later. By that time different shapes of pasta
have appeared and new technology made pasta easier to make.
With these innovations, pasta truly became a part of Italian life.
However, the next big advancement in the history of pasta would not come
until the 19th century when pasta met tomatoes.
Although tomatoes were brought back to Europe shortly after their discovery
in the New World, it took a long time for the plant to be considered edible.
In fact, tomatoes are a member of the nightshade family,
and rumors of tomatoes being poisonous continued in parts of Europe
and its colonies until the mid 19th century (check the history of tomato here).
Therefore it was not until 1839 that the first pasta recipe
with tomatoes was documented. However, shortly thereafter tomatoes took hold,
especially in the south of Italy. The rest of course is delicious history.
では、ピザの由来についてですが…「ピザ」という言葉が
生まれたと考えられています
フラットブレッドを意味するラテン語のピンサに由来
伝説によると、ローマの兵士はユダヤ人のマッツォットの味を知っていたという
ローマ占領下のパレスチナに駐留し、同様の食品を開発した
帰宅後。しかし、最近の考古学的発見により、
ヴェネト地方で保存されている青銅器時代のピザ。
中世までに、これらの初期のピザはより
現代的な外観と味を持ち始めました。
当時の農民は手に入るかぎりの材料を使いました。
モダンなピザ生地を作り、オリーブオイルとハーブをトッピングしました。
インド水牛の導入により、ピザに新たな次元が加わりました
モッツァレラチーズの生産に伴い。今日も、
イタリアのピザに新鮮な水牛モッツァレラを使用することは代用できません。
他のチーズがピザに使われるようになりましたが
(通常はフレッシュモッツァレラと組み合わせて)、
イタリアのピッツェリアは、アメリカの多くのピザで
使用されている乾燥した細切りタイプを決して使用しません。
人気のピザ「マルゲリータ」の名前は、
イタリアのマルゲリータ王妃に由来しています。
1889年にナポリのピッツェリア・ブランディを訪れました。
ザ・ピッツァイオーロ(ピザメーカー)
その日の当直中、ラファエレ・エスポジートは
女王のために次のようなピザを作った。
新しいイタリア国旗の3色。トマトの赤、モッツァレラの白、
新鮮な緑のバジルは、女王をはじめ世界の人々に人気でした。
ナポリ風ピザはイタリア全土に広がり、
それぞれの地域でピザが始まりました。
新鮮な地元の食材を使用するイタリア料理のルールに基づいて、
独自のバージョンをデザインしています。
イタリアのパスタの歴史とパスタについて知っておくべきことすべて!
または イタリア料理が好きと言えるものはありませんし、
パスタほどイタリア料理を代表するものはありません。
パスタはイタリアの食の歴史に欠かせないものです。
イタリア人が移住した場所ならどこでも
彼らはパスタを持ってきてくれました、
今日もそうです多国籍料理の定番と言えるでしょう。
ピザやトマトソースなどの他のどこにでもあるイタリア製品とは異なり、
パスタの歴史はかなり新しいですが、
パスタの歴史はもっと古いかもしれません。
何千年とは言わないまでも、何百年も遡ります。
この料理の長くて複雑な歴史を紐解く必要があります。
その起源とそれを取り巻くいくつかの神話について。
イタリアのパスタの歴史をさらに深く掘り下げてみましょう!
1300 年代までに、乾燥パスタは栄養価が高く、
保存期間が長いため非常に人気がありました。
長い船旅に最適です。パスタは世界中に広まりました
1世紀後の発見の旅。その頃にはパスタの形も変わってきます
新しい技術が登場し、パスタが簡単に作れるようになりました。
これらの革新により、パスタは真にイタリアの生活の一部となりました。
しかし、パスタの歴史における次の大きな進歩は起こらないだろう
パスタとトマトが出会う 19 世紀まで。
トマトは発見後すぐにヨーロッパに持ち帰られましたが、
新大陸では、この植物が食用とみなされるまでに長い時間がかかりました。
実はトマトはナス科の植物で、
そしてヨーロッパの一部ではトマトが有毒であるという噂が続いた
と 19 世紀半ばまでのその植民地 (トマトの歴史については、こちらをご覧ください)。
したがって、最初のパスタのレシピが確立されたのは 1839 年になってからでした。
トマトを使用したことが記録されています。しかし、その後すぐにトマトが定着し、
特にイタリア南部では。もちろん残りはおいしい歴史です。
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