아일랜드 더블린에서 파는 종가집 김치는 맛이 없고 매우 시다.
이번에는 아일랜드식으로 김치를 한 번 만들었다.
김치 만드는 소스를 판다. 그것과 붉은 고추를 넣고 만들어 보았다.
약간 물김치 스타일로 마지막에 사이다, 꿀도 약간 넣었다.
익으면 맛이 어떨지 매우 궁금하다.
1단계
큰 보올에 양배추와 무를 넣는다
소금을 자유롭게 뿌리고 섞는다.
1시간 동안 따로 둔다. 소금을 추가하고 섞은 다음
1시간 더 둔다.,양배추를 헹구고 물기를 뺀다
2단계
한편, 마늘, 양파, 생강, 쌀 식초를 믹서기에 섞는다
물을 넣고 고출력으로 방향족 혼합물을 섞는다.
3단계
큰 그릇에 양배추를 옮기고 방향족 혼합물을 넣는다
감, 오이, 파, 고추가루를 넣고 잘 섞는다.
4단계
김치를 밀폐용기에 옮겨 3일간 냉장보관한다.
Step 1
Place cabbage and radish in a large colander. Sprinkle liberally
with salt and mix to combine. Set aside for 1 hour.
Add additional salt, mix, and set aside 1 hour more. Rinse cabbage and let drain.
Step 2
Meanwhile, combine garlic, onion, ginger, and rice vinegar in a blender.
Add water and blend aromatic mixture on high power.
Step 3
Transfer drained cabbage to a large bowl and add aromatic mixture.
Add persimmon, cucumber, green onions, and red pepper flakes and mix well.
Step 4
Transfer kimchi to airtight containers and refrigerate for 3 days.
ステップ1
キャベツと大根を大きなコランダーに入れてください。
塩で自由に振りかけると、混ぜ合わせる。
1時間脇に置いてください。追加の塩を加え、混合し、
1時間以上脇に置く。,キャベツをすすぎて排水させてください。
ステップ2
一方、ニンニク、タマネギ、ショウガ、米酢をミキサーに混ぜる。
水を加え、芳香族混合物を高出力で混合する。
ステップ3
排水したキャベツを大きなボウルに移し、芳香族混合物を加える
キュウリ、タマネギ、赤い唐辛子フレークを加えてよく混ぜる。
ステップ4
キムチを気密容器に移し、3日間冷蔵する。
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