이마한은 음식점의 명칭이다.본점은 도쿄도에 있는 스키야키 전문점
1895년(메이지 28년), 혼죠구 아즈마 바시의 왜 전골 집으로 창업했다가 이후 아사쿠사로 옮겼다.
간토 대지진으로 점포가 소실되었지만, 이후 용궁처럼 새롭게 본 뜬 호화 점포를 지어 사람들을 깜짝 놀라게 했다.
신규 점포들은 목조 3층에서, 가게 안에는 손님용 목욕탕도 설치하여 유구치는 사자의 모양을 내린 것이었다.
일본식과 서양식 요리가 준비되어 있고, 금으로 만든 스키야키 찌개도 준비되어 있었다.
동점에는 "금반어전"이라고 이름이 붙여 점포의 그림 엽서도 만들어졌다.
나가이카후는 동점을 자주 방문하며, 점내의 모습등을 "단장정일승"에 기록하고 있다.
이 건물은 태평양전쟁 때 소실됐다.동점은 2011년 현재, 전골 전문점으로서 영업하고 있다.
imahan is a sukiyaki specialty store in Tokyo.
In 1895 (Meiji 28), he was established as an oxpot shop in Gotabashi, Honshu-ku, and later moved to Asakusa.
The store was destroyed by the Great Kanto Earthquake, but after that, they built a gorgeous store with
the image of dragon and made people talk with one another.
The new store is three-story wooden and has a bath for guests in it,
and the entrance is modeled on a lion. Japanese and Western cuisine was available and
a gold sukiyaki pot was also available.The store was named
"Know no Goten" and a picture postcard was also made. Nagai Kafu often visits the shop and
writes about the situation inside the shop on "Nisshinkin-tei" .
This building was burned down during the Pacific War.
As of 2011, the store is operating as a specialty of sukiyaki.
今半は飲食業者、小売業者の名称である。本項では東京都にあるすき焼き専門店
1895年(明治28年)、本所区吾妻橋の牛鍋屋として創業し、のちに浅草へ移った。
関東大震災により店舗が焼失したが、その後新たに龍宮をイメージした豪華な店舗を建て、
人々をあっと言わせた。新店舗は木造3階建てで、店内には客用の風呂も設けられており、
湯口はライオンを模ったものであった。和洋中の料理が取り揃えられ、
金製のすき焼き鍋も用意されていた。同店には「今半御殿」との異名が付き、
店舗の絵葉書も作られた。永井荷風は同店をしばしば訪れており、
店内の様子などを『断腸亭日乗』に書き記している。
この建物は太平洋戦争時に焼失した。同店は2011年現在、すき焼き専門店として営業している。
이마한 스키야키 풀코스 요리
Sukiyaki Full Course
今半すき焼きフルコース料理
스키야키 먹기 전 스시와 아나고,참치회
before eating sukiyaki
sushi, conger eel , tuna fish
すき焼きを食べる前に
すし.アナゴ.マグロ魚
국내산 비프만 사용하는 곳
where only domestic beef is used
国産ビーフのみ使う所
계란덮밥
egg bowl
卵どんぶり
일본식 디저트
Japanese dessert
和風デザート
최저 1인 1만 엔 이상
10,000 yen or more for a minimum of one person.
最低1万円以上
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