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All over of World

인도 쌀

인도 쌀은 태국, 필리핀, 베트남, 라오스 등 
태국, 필리핀, 베트남 등 동남아 지역에서 주식으로 먹는 

인디카종 쌀은  안남미라고 불린다.
모양이 길쭉한 장립형이고, 찰기가 없어 밥알이 입안에서

따로 도는 느낌이지만 시간이 절약되고 10분이면 삶아진다.


자포니카 종은 한국, 일본, 중국 일부 등에서 먹는 쌀.
일본 자포니카 지역에서 유래 되었으며,

인디카 종에 비해 쌀알 모양이 짧은 단립형
자포니카 종은 인디카종에 비해 더 찰지며 윤기가  난다.

인디카 쌀 즉 인도 쌀은 밥을 짓는 것이 아니라 

삶는다고 생각하면 편하다. 물을 2배로 늘여서 삶아지면 물을 버린다.
때로 더 좋은 방법은 후라리팬에 쌀을 눌리면 물기가 완전 제거된다. 

선입견으로 맛이 없는 인디카 쌀이라고 생각하지만 

방법을 달리하여 그 맛을 느낄 수 있다. 

특히 볶은밥을 만들때 사용하면 맛이 더욱 좋다.

쌀은 일본 니이카타, 아키타가 최고의 맛을 자랑하지만 

유럽이나 미국에서는 구하기 어렵다. 
인디카 쌀로도 새로운 맛을 느끼는 것도 

그런대로 밥맛을 느끼게 한다. 

 

 

Indian rice is  Thailand, Philippines, Vietnam, Laos, etc.
The rice of the indica species eaten in Southeast Asia, 

including Thailand, the Philippines and Vietnam, is called annammi.
.
It is a long, long shape, and the rice feels differently 

in the mouth, but time is saved and it is boiled in 10 minutes.
Japonica species are eaten in parts of Korea, Japan, and China.
It originated in the Japonica region of Japan,

and is monotypic with shorter rice granularity than the Indica species
The japonica species has more kicking twigs than the indica species.

It is easy to think that Indian rice is boiling rather

 than cooking rice; doubling water and throwing water away when boiling.
Sometimes, if the rice is pushed into the frying pan,

the moisture may be completely removed.

I think it is indica rice that is not tasted by preconceptions,

 but it can change the way and feel its taste; especially 

when using it when creating a fri rice the taste is even better.

Rice is the best taste of Niikata and Akita in Japan
It is difficult to obtain in Europe or the United States. 

And the new taste of indica rice, It makes the taste of food.

 

 

インドの米はタイ、フィリピン、ベトナム、ラオスなど
タイ、フィリピン、ベトナムなど東南アジア地域で

食べるインディカ種の米はアンナムミと呼ばれる。
.
形が細長い長立型であり、米が口の中で

別に回る感じだが、時間が節約され、10分で煮込む。
ジャポニカ種は韓国、日本、中国の一部などで食べる米。

日本のジャポニカ地域に由来しており、

インディカ種に比べて米粒状が短い単立型
ジャポニカ種はインディカ種に比べてよりキックれツヤが出る。

インド米は、米を調理するのではなく、

沸すると思うのは簡単です。

水を倍増させ、沸騰させると水を捨てます。
時には、米をフライパンに押し込むと、

水分が完全に除去されることがあります。

先入観で味がないインディカ米だと思うが、

方法を変えて、その味を感じることができる。

特にチャーハンを作成するときに使用すると、味がさらに良い。

米は日本新潟、秋田が最高の味を誇るが、

ヨーロッパや米国では入手難しい。
インディカ米も新しい味を感じるのも、

まずまず美味しい感じさせる。