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All over of World

인도인이 만드는 인도 커리 2탄

나라 안에서도 지역마다 그 나라의 고유 음식 맛이 다르다.

특히 델리 출신 인도인이 만드는 인도 가정식 커리는

일반적인 레스토랑에서 먹던 맛과 다르게 맛이 월등하다.

커리의 주 재료는 커리라고 불리는 재료이며 

매운 맛을 내는 칠리가루도 3종류나 들어간다. 

이러한 맛은 쉽게 맛보지 못하는 매우 맵고 맛있는 커리다.

흔히 인도 커리 만드는 사람들 중에는 의외로 

방글라데시, 네팔, 파키스탄, 아프가니스탄 등이 많다. 

그들은 진정한 인도 커리 맛을 내기 어렵다.

인도 수도 델리 출신이 요리사가 아니더라도

 가정에서 늘 먹던 커리를 손쉽게 만든다,
주로 토마토, 양파를 넣고 볶고, 다음으로

레몬을 뿌린 닭고기를 썰어서 넣고

칠리 파우더와 마늘 ,생강 등을 놓고 한참을 볶는다. 
이 과정이 끝나면 물을 넣고 다시 끓인다.

밥은 인도의 노란 쌀이 가장 맛이 좋다고 한다. 현미 같은 느낌이다. 

 

 

Among countries, regionally, the taste of the country's 

unique foods is different, especially Indian home cooking 

curries made by Indians from Delhi, 

which have a different taste 

than the tastes it has eaten in general restaurants.

The main ingredient of the curry is a material called curry, 

which is very spicy and delicious curry, 

where the chili has three spicy tastes 

and the flavor cannot be easily tasted.

Among those who make Indian curries are many, 

including Bangladesh, Nepal, Pakistan and Afghanistan, 

who are surprisingly many, and it is hard to taste true Indian curries.

Even if the Indian capital Delhi is not a chef, 

it makes it easy to make curry that he always ate at home.
Mainly put tomatoes and onions, then cut chicken that

dispersed lemon, and put it in,

and put it on chili powder, garlic, and ginger for a while.
When this process is over, put water and boil、

Rice is said to be the best Indian yellow rice,

which feels like brown rice.

Every week, I'm eating curry that Indians make.
Very delicious dishes are also like home dishes.

 

 

 

国の中でも地域ごとに、その国の固有の食品の味が違う、

特にデリー出身インド人が作るインドの家庭料理カレーは、

一般的なレストランで食べていた味とは異なる味が優れている。

カレーの主な成分はカレーと呼ばれる材料であり、

チリが3種類のスパイシーな味を持ち、

味は簡単には味わうことができない非常に辛くておいしいカレーです。

インドのカレーを作る人の中には、バングラデシュ、

ネパール、パキスタン、アフガニスタンなど、

多くの人が驚くほど多く、真のインドのカレーを味わうのは難しいです。

インドの首都デリー出身がシェフでなくても、

家庭でいつも食べていたカレーを簡単にする、

主にトマト、タマネギを入れて炒め、次にレモンを分散させた

鶏肉を切って入れてチリパウダーとニンニク、

生姜などを置いてしばらく炒める。

このプロセスが終わったら、水を入れて沸騰させます。

ライスはインドの黄色い米が最も良いと言われています。

それは玄米のように感じます。
毎週、私はインド人が作るカレーを食べています。

非常においしい料理はやはり家庭料理のようだ。