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Trip to Japan

1천 년 역사의 술


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역사  339년. 시작한  양조장
도치기 현 내에서 가장 오래된 양조장· 160~170년 전 건물을 사용하고 있다.


It is 339 years old.Kaihei-brand Co., Ltd.
The oldest sake brewery in Tochigi Prefecture uses 160 to 170 years ago


                                         

酒造り339年。開華ブランドの第一酒造。

栃木県内で一番古い酒蔵・ギャラリーも160~170年前の建物を使用しております。

                                         

1천 년 넘는 양조의 역사의 집

Centuries-old brewing history

1千年以上の醸造の歴史の家


쌀로 만든 술

Sake made from rice

米で作った酒


무사 출신의 후손으로 줄곧 이어가는 양조 대표

A brewing representative who is a descendant of a samurai

武士出身の子孫でずっと続けている醸造代表

같은 직업으로 1천 년 후손

The same occupation as a thousand years old

同じ職業で、千年の子孫

장인 정신의 한 단면을 볼 수 있다.

You can see a cross-section of the artisan spirit.

職人精神の一断面を見ることができる。

직업을 쉽게 바꾸고 선조와 다른 길을 걷는 대부분의 현대

Most modern days of course in which one changes his career and walks away from his ancestors

職業を簡単に変えて先祖と別の道を歩むほとんどの現代

그러나 다른 한 부분 오히려 조상 직업 이어가며
발전 시키는 가족도 있다.


But the rest of the occupations continue to follow the occupations of their fathers ; Some families develop.


しかし、もう部分はむしろ祖先の職業を続け、
発展させる家族もいる。

10년도,100년도 아니다.
1천 년을 넘게 가계를 잇는 사람들
존경받을 만 하다.


It's not 10 years or 100 years.
People who spend more than 1,000 years in the family
Respect to them


10年、100年ではない。
1千年以上家計を続けている人たち
尊敬受けるに値する。

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