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Japanese Food

大福ー복떡


다이후쿠(일본어: 大福 だいふく)는 팥소를 넣은 둥근 찹쌀떡이다.

은 잘 다듬어서 팥소 양과 떡이 같은 분량이거나 이상 이다. 식용 가루 입힌  색소든 다이후쿠도 많다. 이나 쑥. 팥소 대신 딸기 커스터드 크림을 넣은 것 등 다양 한 모양 존재 한다. 그대로 먹는 것이 많지만, 그대로 굽는 것도 있고 , 겉에 밀가루 파우더를 뿌린다.. 다이후쿠를 집에서 만들 때는 설탕을 섞어 두면 딱딱하게되어 곤란 하다. 공장에서 생산되고 유통 경로를 통해 판매되는 제품도 비슷한 경향이 있다.


大福(だいふく)は、小豆でできた餡を餅で包んだ和菓子の一種。大福餅(だいふくもち)とも。

餅はきめ細かくつかれているものを使い、餡の量は餅と同量以上であることが多い。食用の粉をまぶしてあることも多い。餅に豆やヨモギを加えたものや、餡の代わりにイチゴやカスタードクリームを入れたものなどさまざまなバリエーションが存在する。そのまま食べることが多いが、好みによって焼いたり、汁粉に入れたりする。大福を自宅で作る際は、餅に砂糖を混ぜておくと硬くなりにくい。工場で生産され、流通経路を介して販売される製品も同様の傾向がある。



Daifukumochi (大福餅), or Daifuku (大福) (literally "great luck"), is a Japanese confection consisting of a small round mochi (glutinous rice cake) stuffed with sweet filling, most commonly anko, sweetened red bean paste made from azuki beans.

Daifuku comes in many varieties. The most common is white-, pale green-, or pale pink-colored mochi filled with anko. These come in two sizes, one approximately 3cm (1.2in) diameter, the other palm-sized.[original research?] Nearly all daifuku are covered in a fine layer of corn or potato starch to keep them from sticking to each other, or to the fingers.[citation needed] Though mochitsuki is the traditional method of making mochi and daifuku, they can also be cooked in the microwave。 Mochi and daifuku are very popular in Japan.[citation



떡이 재료인 요리

Rice Cake ingredients food

素材料理


모치 국수, 모치 오조니

rice cake, noodles, rice cakes soup

雑煮


고전적인 분위기

A classic atmosphere restaurant

古典的な雰囲気


모치국수와 팔밥

Red rice with rice cake noodles

餅麺と赤ご飯

だんご, 団子


경단(瓊團)은 구(球) 모양의 떡이다. 모양이 구슬과 비슷하다고 하여 경단이라는 이름이 붙었다.

찹쌀이나 차수수의 가루를 따뜻한 물로 반죽하여 밤톨만큼씩 동글동글하게 빚어, 끓는 물에 삶아내어 고물을 묻힌 떡이다. 그리고 모양이 예쁘고 먹기에도 편하다. 고물의 종류에 따라 깨경단, 팥경단, 밤경단 등으로 구분하여 부르기도 한다。

그리고 일본에서는 경단을 당고(일본어: だんご, 団子)라고 표기한다.


Dango (団子) is a Japanese dumpling and sweet made from mochiko (rice flour), related to mochi. It is often served with green tea. Dango is eaten year-round, but the different varieties are traditionally eaten in given seasons. Three to four dango are often served on a skewer.


団子(だんご)とは、穀物の粉を水やお湯を加えて丸め、蒸したりゆでたりしたもの 。きな粉をまぶしたり醤油やあんで味付けしたものや、串にさした串団子などがあり、一般的に和菓子を指すが肉団子や土団子など丸めたものを呼ぶ場合がある。他に日本家紋の一つに、串団子紋や因幡団子などの紋がある



다이후쿠(일본어: 大福 だいふく)는 팥소를 넣은 둥근 찹쌀떡이다.

Daifukumochi (大福餅), or Daifuku (大福) (literally "great luck"), is a Japanese confection consisting of a small round mocha

大福(だいふく)は、小豆でできた餡を餅で包んだ和菓子の一種。大福餅(だいふくもち)とも


딸기가 들어간 복떡

Strawberry mocha

いちご大



 

딸기가 들어간 복떡 2

Strawberry mocha

いちご大

 


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