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All over of World

나홀로 식사.

 

가디언과 타임지 자료에 의하면 

새로운 연구에 따르면, 대부분의 식사를 혼자 먹는 사람들은

심장병과 당뇨병에 걸릴 위험이 더 높아질 수 있다고 한다.

한 연구에 따르면 하루에 적어도 두 번 혼자 식사를

한 남성들은 항상 다른 사람들과 식사를 하는

남성들에 비해 고혈압, 고콜레스테롤, 당뇨병을 포함한

세 가지 이상의 위험 요인으로 이루어진 집단인

대사 증후군을 가질 가능성이 더 높다고 한다.
이전의 연구는 또한 혼자 먹는 것의 심리적, 육체적 건강 효과와

특히 노인들 사이에서 외로움의 더 큰 문제에 대한 우려를 제기했다.

 

많은 사람들이 혼자 먹는 것을 즐기는 반면,

최근의 헤드라인들은 그것이 어두운 면을 가지고 있다고 했다.

하지만 혼자 밥 먹는 것이  정말 당신에게 나쁘나요?

혼자 먹는 것에 대한 연구는 희박하지만,

일부 연구는 이 관행이 우울증, 심장에 대한

혈액 공급의 막힘, 비만, 대사 증후군을 갖는 것,

즉 당뇨병과 고혈압과 같은 조건의 조합과 같은

문제와 관련이 있을 수 있다고 제안했다.

옥스퍼드경제학과 세인즈베리가 제안한

혼자 먹는 것을 위한 국립사회연구센터의

약 8,000명의 성인을 대상으로

한 설문조사를 분석한 결과,

정신질환을 제외한 다른 어떤 요인보다도

불행과 더 강한 연관성을 가지고 있었다.

 

시카고 대학의 신경 생물 학자 스테파니 카시오프포

박사는 고려해야할 다른 요인도 있다고 말했다.
“진짜 질문은 먹을 때 기분이 좋아야 한다.” 그녀가 말했다.,

“연구에 따르면, 혼자 있거나 사업 점심 식사를 할 때

외로움을 느끼면 식사한다면 지방 칼로리 섭취량이 높아진다.

외로움을 끝내기 위한 캠페인의 샘 딕은

선택의 여지가 없다면 혼자 먹는 것이 문제가 될 수 있다고 말했다.
그는 "혼자 먹는 것을 선택하는 것은

혼자 먹어야하는 것과는 전혀 다르다며

"혼자 저녁을 즐기는 외로움의 순간은 정기적으로

먹는 사람과 같지 않다"고 말했다.,

이것은 많은 노인들에게 적용된다.
“혼자 먹는 문화 운동에 장기적인 영향을 고려해야 한다.

다른 사람들과 식사를 나누는 것은

인간관계의 연결고리를  구성하는 가장 좋은 방법 중 하나다.

 

 

 

 

People who eat most of their meals alone may be at increased risk

 for heart disease and diabetes, according to new research. 

A study found that men who dined solo at least twice a day 

were more likely to have metabolic syndrome — 

a cluster of three or more risk factors including high blood pressure, 

high cholesterol and prediabetes — 

compared to those who always dined with others.

Previous research has also raised concerns about the psychological

 and physical health effects of eating alone, 

and the larger problem of loneliness, especially among older adults.

 

While many people enjoy eating alone, recent headlines 

have been quick to scream that 

it has a dark side. But is it really bad for you?

Research into eating alone is sparse, but some studies 

have suggested the practice might be linked

 to problems including depression, a blockage of blood supply 

to the heart, obesity and having metabolic syndrome: 

a combination of conditions such as diabetes and high blood pressure. 

Analysis of a survey of about 8,000 adults by Oxford Economics 

and the National Centre for Social Research for Sainsbury’s suggested 

eating alone has a stronger link to being unhappy

 than any other factor except mental illness.

 

Dr Stephanie Cacioppo, a neurobiologist at the University of Chicago,

 said there are other factors to consider too.
“The real question is how you feel when you eat,” she said.

“Research shows that if you feel lonely when you eat –

whether you are alone or at a business lunch –

you will have a higher fat-calorie intake per meal.”

Sam Dick of the Campaign to End Loneliness said eating alone

can be a problem if it is not a choice.
“Choosing to eat alone is very different to having to eat alone,” he said.

“A moment of solitude to enjoy a solo dinner is not the same

as not having someone to eat with on a regular basis,

which is the case for many older people.

“We must consider the long-term implications

 for the cultural movement of eating alone,. 

Sharing a meal with others is one of the best ways

 to bond and build our connections.”

 

 

 

新しい研究によると、食事のほとんどを単独で食べる人は、

心臓病や糖尿病のリスクが高まる可能性があります。

ある研究では、ソロを少なくとも1日2回食べた男性は、

常に他の人と食事をしていた人と比較して、

高血圧、高コレステロール、前糖尿病を含む3つ以上の危険因子の群である

代謝症候群を有する可能性が高いことが分かった。
これまでの研究では、単独で食べることの心理的および

肉体的健康影響、特に高齢者の孤独の問題が懸念されています。

 

 

多くの人々が一人で食べるのを楽しんでいますが、

最近の見出しは暗い側面があると叫んでいます。

しかし、それは本当にあなたにとって悪いですか?

食事だけでの研究はまばらですが、うつ病、

心臓への血液供給の閉塞、肥満、代謝症候群(糖尿病や高血圧などの

状態の組み合わせ)などの問題に関連している

可能性があるという研究もあります。,オックスフォード経済学と

セインズベリーの社会研究センターによる約8,000人の成人の

調査を分析したところ、単独で食べることは、

精神病以外の他のどの要因よりも

不幸であることとの強いつながりを持っています。

 

シカゴ大学の神経生物学者Stephanie Cacioppo博士は

、考慮すべき他の要因もあると述べた。

「本当の質問は、あなたが食べるときの気分です」と

彼女は言いました。,「研究によれば、あなたが一人でいるか

ビジネスランチであろうと、あなたが食べたときに孤独を感じると、

食事ごとに脂肪カロリー摂取量が高くなります。

孤独を終わらせるキャンペーンのサム・ディック氏は、

それが選択肢でなければ、単独で食べることは問題になる可能性があると語った。
「一人で食べることを選ぶことは、一人で食べなければならないこととは

まったく違う」と彼は語った。,「ソロディナーを楽しむ孤独の瞬間は、

定期的に食べる人がいないのと同じではありません。

これは多くの高齢者にとって当てはまります。

「一人で食べる文化運動に対する長期的な影響を考慮する必要がある。

食事を他の人と共有することは、

私たちのつながりを結び、構築する最良の方法の1つです。