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All over of World

인도인이 만드는 커리

아래층 에 사는 인도인이 초대한 식사인 간단한 커리인데 

여기에는 우리가 흔히 아는 단두리나 사모사 등 아는 음식이 아닌

커리다. 간단하지만 매우 맛이는 카레였다. 

바스마티 쌀로 밥을 짓는다.
2숟가락정도 팬에 기름을 두르고 팬이 달궈지면 준비한 램프, 

머스타드, 페누그릭씨드, 커민씨드홀, 생강, 커리잎, 토마토, 

홍고추, 마늘을 넣고 1~2분 볶다가 마수달 콩을 삶은 것을 넣는다.
기본적인 카레인데 매우 맛이 좋았다.
역시 모든 음식은 원래 그 나라 사람이 만든 것이

재료나 맛이 확실하게 다른 것을 느꼈다.

 

 

 

 

It's a simple curry, an Indian-invited meal downstairs
This is not a familiar food like Danduri or samosa we know, 

but it was a very delicious curry.

The rice is cooked with the basmati rice.
When 2 spoons are put in the pan and the pan is heated,

 add the lamp, mustard, fenugrik seed, cumin seed hole, 

ginger, curry leaf, tomatoes, red pepper

 and garlic prepared and roast for 1 ~ 2 minutes.
It's a basic curry and it tasted very good.

All the food, too, original made by the people of the country

 felt that the ingredients and tastes were definitely different.

 

シンプルなカレーで、階下のインド招待食事
ダンドゥリやサモサのようなおなじみの食べ物では

ありませんが、とても美味しいカレーでした。

米はバスマティ米で調理されます。
パンに2スプーンを入れてパンを加熱すると、ランプ、

マスタード、フェヌグリク種子、クミン種子穴、

ジンジャー、カレーリーフ、トマト、赤コショウ、

ニンニクを1〜2分間調製してローストします。
基本的なカレーで、とても味が良いです。

国の人々が作ったオリジナルの食べ物も、

成分と味が間違いなく異なっていると感じました。