본문 바로가기

Japanese Food

일본의 스시 거장 수키야바시 지로

수키야바시 지로는 일본 최고의 스시야의 대가다.

2014년 미국 버락 오바마 대통령이 방일했을 때 아베신조 총리가 회식을 정한 곳이며 2014년 훈장을 받은 인간 스시의 대가다.

 

Best sushi for Japan.

In 2014, when Barack President of the United States of America to Japan, dine with Prime Minister Shinzo Abe. That same year, he was awarded the Medal honours list in the fall.

 

すきやばし次郎

日本最高の寿司ある

2014年、アメリカ合衆国のバラク・オバマ大統領訪日の際、安倍晋三首相と会食を行った。同年、秋の叙勲で黄綬褒章を受章。

 

1994 년에 헤럴드 트리뷴 인터내셔널 매거진 세계 레스토랑 6 위 선정. 2005 년에 후생 노동성의 현대 명인으로 인정. 2007 년에 일본에서 처음으로 발간된 미슐랭 가이드 3의 별  이후 3개의 별을 유지 하고 있다.

 

In 1994, the Herald Tribune international, Inc. magazine ranked No. 6 in the world restaurant.

 In 2005, the Ministry of health, recognized as the modern master.

First published in Japan in 2007, the Michelin Guide three stars since keep the three stars.

 

1994年にヘラルド・トリビューン・インターナショナル誌で世界のレストラン第6位に選出。2005年に厚生労働省の現代の名工として表彰される。2007年に日本で初めて出版されたミシュランガイド東京で三つ星を獲得し、以後毎年三つ星を獲得し続けている。

 

 

수키야바시 지로의 스시야는 술을 팔지 않는다.

예약은 1년에서 2년 밀려 있다.

당첨될 확률은 1500대 1이다.

20개 스시 기준으로 보통 1인 5만 엔 이상  지급한다.

날 생선이나 냉동 생선을 스시로 만들지 않는다.

 

 

Do not sell alcohol.

Reservations from one year to two years is pushed.

The chance of winning the 1,500-to-1.

On the basis of the usual 20 per person be paid 5 million yen.

Frozen fish or just fish do not use.

 

 

すきやばし次郎寿司は、お酒販売しない

予約は1年から2遅れている

当選する確率は、1500対1である

20寿司につき通常1である5万円を支給する

魚や冷凍魚寿司しない

 

1961년부터 영업
테이블 위에 보이는 노렌은 예전에는 냅킨으로 사용했다.

좌석은 10인석
카운터에 앉아 바로 스시를 먹는다.

현재 90세의 노장이다.

Since 1961, open the sushi ya.
Look on the table for use as a napkin before noren.

Only 10 seats.

Just sitting on the counter and eat sushi.

Currently, 90-year-old of his old identity

 

1961以来の寿司オープン
テーブルの上に暖簾前にナプキン使用した

座席10

カウンター座ってお寿司を食べる

現在90歳ベテランである

 

 

심플하다.

Simple.
シンプルである

사진 촬영 금지

Photography is prohibited

写真撮影禁止

가히 놀라운 맛과 예술의 스시

amazing flavor and the art of sushi

信じられない味芸術の寿司

선물로 받은 책과 테이블 크로스

Received as a gift a book and table cross
プレゼントテーブルクロス

 

가격은 물론 예약도 밀려있으며 쉽게 만날 수 없는 일본 최고의 거장 수키야바시 지로 만나다.

'Japanese Food ' 카테고리의 다른 글

코스 런치  (0) 2016.02.01
銀座うかい亭-긴자 우카이테  (0) 2016.02.01
도쿄 타워를 보면서  (0) 2016.02.01
도심의 숲 레스토랑  (0) 2016.02.01
제대로 고른 과일  (0) 2016.02.01