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도미니크 앙셀 베이커리

Newyork soho Prince station

Tokyo Omotesando

 

 

5년간 뉴욕의 베스트 1위 빵집

6월 20일 일본 도쿄 상륙

Best bakery for five years in NEW YORK

In Tokyo, 2nd  branch open.

 

5年間ニューヨークで最高のパン屋

東京2号店オープン

 

 

뉴욕도 3시간, 도쿄도 3시간 기다리는 베이커리

New York and Tokyo must  be wait 3 hours.

ニューヨーク。東京3時間待つがするベーカリー

 

왜 유명한가?

Why is  so famous?

なぜ有名なのですか?

 

 

되게 이름 긴 바닐라 아이스크림 뉴욕에선 7불 도쿄에선 840엔

불로 지진다.

 

Honey, marshmallows wrapped  around a Tahitan vanilla ice cream

The fire burned into the surface.

 

名前長いバニラのアイスクリーム

燃やす

 

 

미친 줄서기 나중에 없다.

Crazy waiting in line.

Then the bread is sold out

 

狂気の行に立って待っていること

後では完全に売り切れ。

 

아주 특별한 맛은 아니다

It is not a very special taste

非常に特別な味ではない

 

여하간 잔고 도너츠 샀다

bought Donuts

残りのドーナツを買った

 

케이크 1

cake

ケーキ

 

마카롱

macaron

マカロン

 

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뉴욕 지하철 노선 표시

New York subway routes table

パン屋さんのニューヨークの地下鉄のルート表

 

제과점 있는 도쿄 지하철 노선표

Tokyo subway routes table

パン屋さんの東京の地下鉄のルート表

프랑스인이 뉴욕. 도쿄 점령했다.

The French had taken over New York and Tokyo

フランス人がニューヨークと東京を占領した

 

 

인증

 

절대 기다리지 마라.

그래도 맛보고 싶은 3시간을 참아야 한다.

 

집에 와서 일단 시식하고.

DKA

Dominique's Kouign Amann

Caramelized on the outside, soft and flaky with in.