Newyork soho Prince station
Tokyo Omotesando
5년간 뉴욕의 베스트 1위 빵집
6월 20일 일본 도쿄 상륙
Best bakery for five years in NEW YORK
In Tokyo, 2nd branch open.
5年間ニューヨークで最高のパン屋
東京2号店オープン
뉴욕도 3시간, 도쿄도 3시간 기다리는 베이커리
New York and Tokyo must be wait 3 hours.
ニューヨーク。東京3時間待つがするベーカリー
왜 유명한가?
Why
되게 이름 긴 바닐라 아이스크림 뉴욕에선 7불 도쿄에선 840엔
불로 지진다.
Honey, marshmallows wrapped around a Tahitan vanilla ice cream
The fire burned into the surface.
名前長いバニラのアイスクリーム
燃やす
미친 줄서기 나중에 없다.
Crazy waiting in line.
Then the bread is sold out
狂気の行に立って待っていること
後では完全に売り切れ。
아주 특별한 맛은 아니다
It is not a very special taste
여하간 잔고 도너츠 샀다
bought Donuts
残りのドーナツを買った
케이크 1
cake
ケーキ
마카롱
macaron
マカロン
최고 인기 상품
人気商品
뉴욕 지하철 노선 표시
New York subway routes table
パン屋さんのニューヨークの地下鉄のルート表
제과점 있는 도쿄 지하철 노선표
Tokyo subway routes table
프랑스인이 뉴욕. 도쿄 점령했다.
The French had taken over New York and Tokyo
フランス人がニューヨークと東京を占領した
팁
인증
절대 기다리지 마라.
그래도 맛보고 싶은 3시간을 참아야 한다.
집에 와서 일단 시식하고.
DKA
Dominique's Kouign Amann
Caramelized on the outside, soft and flaky with in.