몰타에서 소믈리에와 함께
와인은 정말로 자신과 맞는 와인을 마셔야 한다.
필자는 캘리포니아 레드 와인 오파스 원을 가장 좋아한다.
탄닌이 높은 매독, 사또 몽블르, 수많은 보르도 지방의 와인
그다지 지향하지 않는 편이며 아이스 와인도 가끔 마신다.
이번 소개한 와인은 탄닌이 낮은 제품이며 소믈리에가
소개한 와인은 뉴질랜드 와일드 락 와인으로 가격이 저렴한 편이다.
말버러는 아로마 화이트와 피노 누아로 유명하다.
소비뇽 블랑, 피노 그리, 피노 누아의 소포는 풍부한 충적토가 있는
말보로의 고급 포도원에서 공급되어 깊이와 과일 강도가 뛰어난 와인을 만든다.
말보로 지역은 서늘하고 건조한 내륙 지역뿐만 아니라
해안의 바닷바람에 더 많이 노출되는 조기 숙성 포도원을 포함하며
모두 뛰어난 품질의 순수하고 강렬한 향을 지닌 포도를 나타낸다.
뉴질랜드 혹스베이는 와인 재배를 위한 끝없는 가능성을 만들어내는
다양한 토양과 미세 기후의 축복을 받았다.
Gimblett Gravels는 일조 시간, 습도 및 강우량과 같은
이상적인 기후 요인을 갖춘 뉴질랜드에서 가장 따뜻한 포도원 지역이다.
비옥한 토양과 대륙성 기후의 조합 덕분에
이 지역 특유의 복합성과 풍미를 지닌 혹스베이 와인을 생산할 수 있다.
Marlborough is renowned for aromatic whites and Pinot Noir.
The parcels of our Sauvignon Blanc, Pinot Gris and Pinot Noir are sourced
from premium vineyards in Marlborough,
with rich alluvial soil creating wines with great depth and fruit intensity.
The Marlborough region covers cooler
and drier inland sites as well as earlier ripening
vineyards that are more exposed to the sea breeze of the coast,
all expressing pure and intensely flavoured grapes of exceptional quality.
Hawke’s Bay is blessed with a diverse range of soils
and micro climates that create endless possibilities for wine growing.
The Gimblett Gravels are the warmest vineyard area in New Zealand
with ideal climate factors such as sunshine hours,
humidity and rainfall. This combination of fertile soils
and continental climate allows us to produce Hawke’s Bay wine with
great complexity and flavours distinctive for this region.
マールボロは香り豊かな白ワインとピノ ノワールで有名です。
ソーヴィニヨン・ブラン、ピノ・グリ、ピノ・ノワールの区画は、
豊かな沖積土壌を持つマールボロの素晴らしいブドウ畑から供給され、
深みと果実味の強さのあるワインを生み出します。
マールボロ地方には、海岸沿いの海風にさらされる早生のブドウ畑と、
冷涼で乾燥した後背地があり、
いずれも純粋で強烈な香りの格別な品質のブドウを栽培しています。
ホークスベイは、ワイン栽培に無限の可能性を
生み出す多様な土壌と微気候に恵まれています。
ギンブレット グラベルズはニュージーランドで最も温暖なブドウ園地域で、
日照時間、湿度、降水量などの理想的な気候要因があります。
肥沃な土壌と大陸性気候の組み合わせにより、
この地域特有の複雑さと風味を持つホークスベイワインを生産することができます。