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이별 만찬 3

T. Juli 2022. 11. 3. 09:00

바로 집 앞의 웨스트베리 호텔인데 특급 호텔이다.

이곳에서 만찬은 카레와 스프 더구나 디저트까지 

매우 심플한 저녁을 먹게 되었으며 역시 외교관이다.

더블린의 특급 호텔 중에서 맛이 아주 좋은 곳이 드물다.

그럼에도 손님 접대는 역시 호텔에서 해야하는 단점이 있다.

 

WILDE의 상징적인 1930년대 스타일의 야외 테라스에서 열리는 

이 특별하고 특별한 저녁은 Esporão의 수석 와인 메이커인 

José Luís Moreira da Silva와 Doyle Collection의

 자체 그룹 소믈리에인 Philip Dunne이 주최다.

 

The Doyle Collection의 그룹 소믈리에인 Philippe Dunne은 다음과 같이 말했다:

각 푸어에는 Sandeep Singh와 그의 팀이 특별한 풍미 프로필을

진정으로 최대한 활용하기 위해 특별히 준비한 요리가 짝을 이룬다. "고

 

 

Held on WILDE's iconic 1930s-style outdoor terrace, 

this special evening is hosted by Esporão's 

chief winemaker, José Luís Moreira da Silva, 

and Doyle Collection's own group sommelier, Philip Dunne.

 

Philip Dunne, Group Sommelier of The Doyle Collection, says: 

“Esporão sustainably produces spectacular organic wines – this is a winemaking mission I’m very passionate about supporting 

at The Westbury – and we’re excited to be bringing these special vintages to our guests. 

Each pour will be paired with specially prepared dishes

 by Sandeep Singh and his team to truly make the most of their extraordinary flavour profiles.”

 

WILDE の象徴的な 1930 年代スタイルの屋外テラスで開催されるこの特別な夜は、

エスポランのチーフ ワインメーカー、

ホセ ルイス モレイラ ダ シルバとドイル コレクションのグループ ソムリエ、

フィリップ ダンが主催します。

ドイル コレクションのグループ ソムリエで

あるフィリップ ダンは次のように述べています。 

.それぞれの注ぎは、サンディープ・シンと彼のチームによって

特別に準備された料理と組み合わされ、

彼らの並外れたフレーバープロファイルを真に最大限に活用します。」