아일랜드 엉터리 스시
아일랜드 더블린의 일식은 전부 엉터리거나 퓨전이다.
특히 스시라고 불리는 것은 대부분 롤마끼 즉 김밥 같은
캘리포니아 롤이며 이것 또한 삼각 김밥처럼 상자에 넣고
찍어낸 것들이 대부분이다.
이렇게 맛없는 스시를 스시로 알까 한심하다.
하기사 후지산 고유명사도 브라질인이 후지야마라고
부르듯이 역시 스시라는 이름만 붙어도 인기가 있다니.
그렇다면 오리지널 스시와 차이점이 무엇일까
그 둘의 차이점을 아십니까?
스시 레스토랑이 전 세계적으로 점점 더 보편화됨에 따라
서구 세계에서 스시가 어떻게 만들어지고 제공되는지 궁금해지기 시작할 것이다
당신은 당신이 진정한 일본 경험을 가지고 있다고 생각할 수도 있다 -
따라서 진정한 일본 초밥 - 그러나 실제로는, 그것은 '진짜 거래'와 매우 다를 수 있다.
내가 먹고 있는 초밥이 진짜 일본 초밥인지 아니면
서양화된 초밥인지 어떻게 알지?"
아래에서 우리는 {전통적인} 초밥과 {현대적인} 초밥 사이의
몇 가지 주요 차이점을 설명한다.
그래서 다음 번에 초밥을 먹으러 나갈 때,
여러분은 여러분이 먹고 있는 것이 일본의 뿌리에 맞는 것인지
아니면 다양한 입맛에 맞게 더 현대화되었는지 알 수 있다.
전통적인 초밥이 어떻게 만들어지는지
일본에서 초밥은 일반적으로 칼로리와 지방이 낮으며
이것은 사용된 재료 때문이다.,
초밥 준비에는 현지 시장에서 가장 신선한 생선만 사용되며
대부분의 경우 쌀과 생선만 사용된다.
물론 생선의 맛을 돋우기 위해
약간의 가벼운 와사비 양념이 첨가되지만, 대개는 그게 전부다.
반면에 서양 초밥은 더 많은 재료와 토핑을 포함하는 경향이 있다
대부분은 보통 지방이 많다(즉, 템푸라, 아보카도, 마요네즈 등).
그래서 자연스럽게 현대의 초밥은
전통적인 일본 초밥보다 더 많은 칼로리를 함유하고 있다.
이 둘의 또 다른 큰 차이점은 쌀에 있다
전통적인 일본 초밥의 경우, 쌀은 하얗고 짧으며 끈적끈적하다.
반면에, 대부분의 현대 초밥 식당에서는 흰 쌀이 현미 또는 퀴노아로 대체된다.
일본 초밥의 경우 롤은 일반적으로 외부에 노리 즉 김으로 싸여 있으며
현대 스시 롤은 내부에 김이 있고 외부에 쌀이 있다
또한 일본의 초밥에는 종종 와사비가 곁들여지며
절인 생강과 간장이 곁들여져 입천장을 깨끗하게 한다
그러나 서양 초밥 관행에서는 와사비와 간장이 함께 섞인다.
당신은 어떻게 생각하나요?
당신은 더 전통적인/진정한 초밥의 팬인가?,
아니면 현대식 초밥을 선호하십니까?
Do you know the difference between the two?
With sushi restaurants becoming more and more common around the world,
one may begin to wonder how sushi is made and served
in the Western world compared to its birthplace, Japan.
You may think you’re having an authentic Japanese experience
– and therefore authentic Japanese sushi –
but in reality, it could be very different from the “real deal”.
You’re probably wondering, “Well, how do I know
that the sushi I’m eating is authentic Japanese sushi
or a westernized version of sushi?”
And you, my friend, you have come to the right place!
Below, we outline some key differences between
“traditional” sushi and “modern” sushi. So the next time you go out for sushi,
you can tell if what you’re eating is authentic to its Japanese roots
or has been more modernized to suit a variety of different palates.
How traditional sushi is made versus how modern sushi is made
In Japan, sushi is generally lower in calories and fat,
and this is due to the ingredients used. Only the freshest possible fish
from local markets is used in the preparation of sushi,
and in most cases only rice and fish are used. Of course,
a few light wasabi seasonings are added to enhance
the flavors of the fish, but that’s usually all.
On the other hand, Western sushi tends to include more ingredients
and toppings. Most of them are usually high in fat
(ie Tempura, avocado, mayonnaise, etc.). So, naturally,
modern sushi contains many more calories than traditional Japanese sushi.
Another big difference between the two is in the rice.
For traditional Japanese sushi, the rice is white, short
and sticky. Whereas, in most modern sushi restaurants,
white rice is replaced with brown rice or quinoa.
With Japanese sushi, the rolls are normally wrapped in nori (seaweed)
on the outside, while modern sushi rolls have nori on the inside
and rice on the outside. Additionally, sushi in Japan often comes
with wasabi as a garnish, along with pickled ginger
and soy sauce as sides, to help cleanse the palate.
But in Western sushi practices, wasabi and soy sauce are mixed together.
What do you think? Are you a fan of more traditional/authentic sushi?
Or do you have a preference for modern sushi?
あなたは両者の違いを知っていますか?
寿司レストランが世界中でますます普及している中で、
寿司がどのように作られ、その発祥の地である日本と比較して
西洋世界でどのように提供されているのか疑問に思うかもしれません。
あなたは本物の日本の経験を持っていると思うかもしれません。
したがって本物の日本の寿司ですが、
実際には「本当の取引」とはまったく異なる可能性があります。
「まあ、私が食べている寿司は本物の日本の寿司や
西洋版の寿司だとどうやって知っていますか?」と私はおそらく疑問に思っています。
そして、あなた、私の友人、あなたは正しい場所に来ました!
以下では、「伝統的な」寿司と「現代的な」寿司のいくつかの重要な違いを概説します。
だから次回寿司に出かけると、あなたが食べているものが日本のルーツに本物であるか、
さまざまな口蓋に合うように近代化されているかどうかを知ることができます。
現代の寿司がどのように作られているか
日本では、寿司は一般的にカロリーや脂肪が少なく、
これは使用される成分によるものです。,寿司の準備には、
地元市場から最も新鮮な魚しか使用されておらず、
ほとんどの場合、米と魚のみが使用されています。
もちろん、魚の風味を高めるためにいくつかの軽いワサビ
調味料が追加されますが、それは通常すべてです。
一方、西洋寿司にはより多くの食材やトッピングが含まれている傾向があります。
それらのほとんどは、通常、脂肪(テンプル、アボカド、
マヨネーズなど)が多い。,当然のことながら、
現代の寿司には伝統的な日本の寿司よりも多くのカロリーが含まれています。
両者のもう一つの大きな違いは米にある。
伝統的な日本の寿司の場合、米は白く、短く粘着性があります。
現代の寿司レストランでは、白米は玄米やキノアに置き換えられています。
日本の寿司では、ロールは通常、外側のノリ(海藻)に包まれ、
現代の寿司ロールは内側にノリ、外側には米があります。
さらに、日本の寿司には、味付けをきれいにするのに役立つために
、味付けされたジンジャーと油を側面として、
ガーニッシュとしてワサビが付属しています。
しかし、西洋の寿司の慣行では、ワサビと油が混ざり合っています。
どう思いますか?あなたはより伝統的な/本物の寿司のファンですか?,
それとも、現代の寿司を好むのですか?